The Unsurmountable Watercolorist - Kissing Willie

Komvux Värmdö

Det finns mycket som man kan utbilda sig till och det är ju kul att det finns så mycket som man kan göra och hitta på. Det skulle ju vara så bra att man kan plugga det som man tycker om för att sen kunna börja jobba med det som man tycker är intressant och bra att kunna göra. Ja det finns en hel del saker som man kan hitta på och det kommer ju ständigt nya kurser och utbildningar och det är ju härligt. Det kommer hela tiden nya saker som gör att det blir intressant och roligt att läsa.

Bra att man kan göra så mycket

Ja det är bra att man kan göra saker som man tycker är kul och som man känner är bra och roligt att göra. Det man kan göra är att man ser till att det finns saker som är roliga och som man tycker om att göra. För det underlättar och gör att man mår bättre. För får man hålla på med det som man tycker är kul så blir det ju mycket lättare och roligare. Och det är ju något som man vill och önskar att det ska göra. Ja det finns många saker som man kan plugga till och det är ju härligt att man kan göra det .
Man kan kolla in olika utbildningar som komvux har det finns ju så många och dom är jätte bra. Man kan ju kolla upp och se vilken som är närmast där man bor genom att kolla online på till exempel " komvux värmdö " och se vart det ligger och se om dom har den utbildningen som man är sugen på att ta. Ja det är bra att det finns så mycket som man kan välja på och som man kan göra när det kommer till olika utbildningar.